Musa Karabaş Anaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitimi’nin ve Okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak, doğaya, insanlara, çevreye, etik değerlere önem veren, sorumluluk alabilen, kendine güvenen örnek çocuklar yetiştirmektir.

Misyon: Okul Öncesi eğitim ilkeleri ışığında,sevgi temelinde milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda bilimsel düşünebilen, araştıran, sorgulayan bireyler yetiştirmek.

Başarılar: BEYAZ BAYRAK SERTİFİKALI OKUL,BESLENME DOSTU OKUL,eTWİNNİNG OKULU,eTWİNNİNG AVRUPA KALİTE ETİKETİ ALMIŞ ANAOKULU

Saatler: SABAHÇI:BAŞLAMA 08.30 -BİTİŞ 12.30 ÖĞLENCİ:BAŞLAMA 13.00-BİTİŞ 17.00
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSİ BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKULUMUZDA e-TWİNNİNG PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

Telefon - (0332) 710 11 66

WEB - https://musakarabasanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÜÇGÖZ MAHALLESİ 90607.SOKAK NO12 EREĞLİ/KONYA . ŞEHİT KORHAN BEDEL SOKAK,ERCAN APT. KARŞISI

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ KONYA İLİ EREĞLİ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.

Ulaşım KARAYOLU VE DEMRİYOLU İLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ EREĞLİ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İLİMİZE(KONYA) UZAKLIĞI 150 KM DİR.